Kauppa

Tervetuloa verkkokauppaani. Täällä voit tehdä kestäviä ja harkittuja korutaiteen hankintoja, joista on iloa pitkään. Työskentelen sydämen ilosta, harkiten ja ympäristöä kunnioittaen. Toivon että sinä kunnioitat materiaaleja ja työtäni hankkimalla tuotteeni harkiten. Perehdy ja pohdi ennen kuin ostat. Mikäli koru iän myötä kuluu, tai käy vahinko ja tuote vahingoittuu, toivon ettet hylkää tuotetta vaan huollat ja korjautat. Minulta ja monelta oman paikkakuntasi alan ammattilaiselta saat tarvittavaa palvelua tätä varten. Mikäli on kysyttävää, vastaan ja autan mielelläni puhelimitse tai sähköpostilla. 0503438373 / kirsi@littlebigwoman.fi

Kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa ympäristöä kunnioittaen. Suosin paikallisia palveluja ja tavarantoimittajia mahdollisuuksien mukaan. Valut tulevat Kultataide Kari Laukan valimosta, jonka pronssi on täysin kierrätettyä, hopea ja kulta on K.A. Rasmussenin toimittamia. K.A. Rasmussen kierrättää ja putsaa jalometalleja, heidän toimittama kulta on 99% kierrätettyä ja hopea 90% kierrätettyä, lisää jalometallien kierrätyksestä voit lukea heidän sivuiltaan. Sulatuksiin he käyttävät nestekaasua, eli metallien kierrättämiseen ei käytetä hiilivoimaa.

Pakkauksista

Suosin pakkauksissa kierrätysmateriaaleja, koska olen huolissani kuinka paljon me tuotetaan turhia pakkauksia ja kulutetaan luonnonvaroja yli tarpeiden. Otava– sormuksen pakkauksen ja käyntikortit teetän Savilahden kirjapainolla heidän materiaaleista, joita on vuosien saatossa jäänyt hyllyyn ylijäämäksi. Uniikeille koruille teen omat pakkaukset esimerkiksi omista päiväkirjoistani.

Iloa kestävään ja luontoa kunnioittavan korutaiteen hankintaan!

Hopeinen Otava-sormus ja vessapaperin rullasta tehty ”pillow case” pakkaus
Sydämen portti | rintaneula | kerrätyshopea, värjätty akaatti, teräslanka | 2020
Sydämen portti | rintaneula | kerrätyshopea, värjätty akaatti, teräslanka | 2020