Aineeton koru

Tältä sivulta löydät pohdintani Aineettomasta korusta artikkelien muodossa. Tuorein teksti aina ylimpänä. Johdantotekstin olen sitonut sivun alkuun, jotta ensimmäistä kertaa aiheeseen ja sivuilleni törmännyt voi aloittaa lukemisen tai kuuntelun siitä. Pääset lukemaan tai kuuntelemaan koko artikkelin napsauttamalla sen vihreää otsikkoa.

Tämä on oma projektini, jonka avulla yritän pysyä järjissäni tässä materialismin maailmassa jossa elämme. Emme voi jatkaa ylikulutuksen tiellä millään elämän osa-alueella ja haluan löytää kauniita aineettomia ratkaisuja materiaalin kaipuuseen korumaailmassa. Jos sinulla on joku kokemus Aineettomasta korusta ja haluat jakaa sen kanssani ole minuun yhteydessä sähköpostilla: kirsi@littlebigwoman.fi. Ajatuksia herättäviä kokemuksia!

Johdanto

Aineeton koru on filosofista pohdintaa oman korumuotoilija-ammatin ympärillä. Haluan tutkia aineettomuutta korutaiteen näkökulmasta. Tällä välilehdellä julkaisen filosofiset pohdintani valitsemieni aiheiden ympäriltä artikkeleina. Vuodesta 2013 olen haastanut ihmisiä pohtimaan kanssani, mikä on aineeton koru? Kysymykseen ei ole oikeaa vastausta ja se on pistänyt pohtimaan, mitä on aineettomuus, mikä koru on ja mitä se voi olla? Jokaisen […]

Lue lisää