Viisivuotistarina

Tämä vuosi on tapahtumarikas ja työntäyteinen. Otava-sormus täyttää 10 vuotta ja olin päättänyt, että keskityn sen juhlintaan. Pohdin kyllä kesälomalla, että miten juhlin elokuussa viisivuotista yrittäjyyden taivalta, mutta ajattelin silloin, että paras tapa juhlia on nauttia siitä, että olen tässä ja yrittäjyys on arvokasta joka päivä.

5. elokuuta sain puhelun uudelta asiakkaalta, Minnalta. Yhtäkkiä minulla oli mitä kaunein tapa juhlia omaa viisivuotista taivalta yrittäjänä. Haluan nyt jakaa tämän pienen viisivuotistarinan kanssanne.

Minna ja Ari löysivät toisensa ja menivät viisi vuotta sitten naimisiin. Tänä kesänä he ostivat toisilleen häälahjaksi pronssiset sormukset Hotelli Punkaharjun puodista. Ari osti Minnalle Otava-sormuksen ja Minna Arille Minä & Hän -sormuksen.

Minna oli minuun yhteydessä kun Arin Minä & Hän -sormusta täytyi hieman pienentää. Lähettäessään sen minulle, hän kirjoitti ihanan postikortin, jossa osoitti tukea yrittäjyyttä kohtaan ja kertoi viisivuotisesta taipaleestaan Arin kanssa. Liikutuin postikortista ja viestiteltiin vielä Minnan kanssa:

Hei minna! Kiitos ihanasta viestistä, teillä on mittarissa vuosia saman verran kun minulle juuri tuli yrittäjyyttä, hauska sattuma! Vai onko se sattumaa? Mukavaa viikonloppua teille toivottaa Littel Big Woman Kirsi

Hei! Mikään ei ole sattumaa. Kiitos sinulle – Minna

Onnea vielä Minna ja Ari! Ja kiitos sormusten hankinnasta, tarinastanne ja kauniista kuvasta käsistänne sormusten kanssa!

Olen kiitollinen, että saan olla koruilla mukana, niin arjessa kuin elämän tärkeissä hetkissä, jokainen asiakas on tärkeä minulle. Kiitos  teille, että hankitte otavalaista korumuotoilua, tästä on hyvä jatkaa yrittäjyyttä!