Tilaustunnit

Taiji on mainio ohjelma virkistää työilmapiiriä tai mukava tapa kokoontua ystävien kanssa rentoutumaan.

Laji sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille ja on matalan kynnyksen tehokas liikuntamuoto.

Virkistystunti toimii tutustumisena lajiin. Taiji- kokeilutunnilta joku saattaa kokea taijin itselleen sopivaksi pitämään yllä hyvinvointia ja iloista energiaa myös työssä.

Tunnilla tehdään lämmittelyliikkeitä jonka yhteydessä kerron hieman lajin historiasta. Nämä liikkeet ovat tehokkaita avaamaan niveliä ja vetreyttämään lihaksia. Viimeinen lämmittelyliike on pieni meditaatiohetki.

Tämän jälkeen opetan muutamia ensimmäisiä liikkeitä muodosta, joka on taijin tärkein osa. Tämän koreografisen liikesarjan oppimiseen menee perus tunneilla noin kolme vuotta.

Tunnilla tehdään myös parin kanssa testausta, jossa molemmat toimivat opponentteina. Testit kuuluvat olellisena osana taijin oppimista ja on hauskaa yhdessä tekemistä.

Tilaustunti alkaen 150 € + alv 10 %

Opetan Alkuperäisen Yang- tyylin taijia ja edustan ITCCAn koulua (International Tai Chi Chuan Association)  joka on Euroopan suurin taiji- koulu. Suomessa kouluja on tällä hetkellä 17 paikkakunnalla. Itse opetan Mikkelissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Tunti on mahdollista kustomoida teille sopivaksi, se voi olla myös lyhyempi virkistys palaverin yhteydessä. Suosittelen kuitenkin kokonaista tuntia. Laji sopii vaikka polttari aamun avaukseen!

Taijista vapautuu iloista mieltä!

Kätevimmin tilaat tunnin puhelimitse tai laitat tiedustelun maililla:

050 343 8373

kirsi@littlebigwoman.fi

Lisää lajista ja terveysvaikutuksista voit lukea seuran sivuilta:

itcca.fi/terveysvaikutuksia

 

Näytän tunnilla miten parin kanssa tehdään testejä, jotka auttavat liikkeiden oppimisessa
Lämmittelyliikkeet avaavat kehoa pehmeästi tämän liikkeen nimi on Mahtava kuningas pitelee selkäänsä
Taiji tekee mielen iloiseksi, tässä joukko iloisia harrastajia tunnin päätteeksi