Tilaustunnit

Taijista vapautuu iloista mieltä!

Taiji on mainio ohjelma virkistää työilmapiiriä tai mukava tapa kokoontua ystävien kanssa rentoutumaan.

Laji sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille ja on matalan kynnyksen tehokas liikuntamuoto.

Virkistystunti toimii tutustumisena lajiin. Taiji- kokeilutunnilta työntekijäsi saattaa kokea taijin itselleen sopivaksi pitämään yllä hyvinvointia ja iloista energiaa työssä.

Tunnilla tehdään lämmittelyliikkeitä jonka yhteydessä kerron hieman lajin historiasta. Nämä liikkeet ovat tehokkaita avaamaan niveliä ja vetreyttämään lihaksia. Viimeinen lämmittelyliike on pieni meditaatiohetki.

Tämän jälkeen opetan muutamia ensimmäisiä liikkeitä muodosta, joka on taijin tärkein osa. Tämän koreografisen liikesarjan oppimiseen menee perus oppitunneilla kolme vuotta, mutta jo pienellä osalla saadaan taijin tuomat terveysvaikutteet esiin.

Tunnilla tehdään myös parin kanssa testausta, jossa molemmat toimivat opponentteina. Testit kuuluvat olellisena osana taijin oppimista ja on hauskaa yhdessä tekemistä.

Tunti on mahdollista kustomoida teille sopivaksi, se voi olla myös lyhyempi virkistys palaverin yhteydessä. Suosittelen kuitenkin kokonaista tuntia. Laji sopii vaikka aamun avaukseen tai työpäivän päätteeksi virkistämään kehoa ja mieltä!

Rauhallinen omaan kehoon, hengitykseen ja virtaavaan liikkeeseen keskittyvä harjoittelu rentouttaa ja vähentää stressiä.

Lisää terveysvaikutuksista:

itcca.fi/terveysvaikutuksia

Tilaustunti alkaen 150 € + alv 10 %

Taiji-koulu Mikkelissä osoitteessa Maaherrankatu 31.

Mikäli teillä on sopiva tila, tulen mielelläni teidän luokse.

Kätevimmin tilaat tunnin puhelimitse tai laitat tiedustelun maililla:

050 343 8373

kirsi@littlebigwoman.fi

Opetan Alkuperäisen Yang- tyylin taijia ja edustan ITCCAn koulua (International Tai Chi Chuan Association)  joka on Euroopan suurin taiji- koulu. Suomessa kouluja on tällä hetkellä 17 paikkakunnalla. Itse opetan Mikkelissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Kuvat: Pihla Liukkonen / Kontrastia tmi

Kuva taiji tunnin jälkeen huokuu iloa!
24 taolaista lämmittelyliikettä avaa kehoa, vetreyttää ja notkistaa pehmeästi. Tämän liikkeen nimi on Mahtaka kuningas pitelee selkäänsä.
Testit havainnollistavat oikean ja väärän asennon erot ja on mukavaa parin kanssa tekemistä.
Muoto eli virtaava koreografinen liikesarja opetellaan liike ja asento kerrallaan. Virkistystunnilla opitaan muutamia ensimmäisiä liikkeitä.
Taijissa hypitään harvoin, mutta muutama lämmittelyliike on pehmeää hyppelyä kuten tämä "pienet ja suuret kultaiset tähdet"