Puoti

Näytetään 1–24 / 28 tuloksesta

Tervetuloa verkkokauppaani. Täällä voit tehdä kestäviä ja harkittuja hankintoja, joista on iloa pitkään. Teen tuotteita sydämen ilosta, harkiten sekä ympäristöä kunnioittaen. Toivon että  kunnioitat materiaaleja ja luontoa niinkuin minä. Mikäli koru tai laukku iän myötä kuluu, tai käy vahinko ja menee rikki, toivon ettet hylkää tuotetta vaan huollat ja korjaat. Minulta ja monelta oman paikkakuntasi alan ammattilaiselta saat tarvittavaa palvelua tätä varten. Mikäli on kysyttävää, vastaan ja autan mielelläni puhelimitse tai sähköpostilla. Siispä perehdy ja pohdi ennen kuin ostat, niin vältyt turhilta ostoilta ja ympäristökin kiittää.

Jos haluat ensin nähdä tuotteet livenä, olet tervetullut työhuoneelleni Otavaan, soita ennen kuin tulet niin tiedän olla paikalla. On myös joitakin tapahtumia, joihin voit tulla ostoksille. Tapahtumat löydät etusivulta. Helsingin Kalliossa Rõõm (viroksi riemu) puodissa on tuotteitani, voit myös tehdä ostoksia siellä.

Iloa kestäviin, kotimaisiin ostoksiin!

PS. Unohdin kirjoittaa sinulle, että kaikki nahkatuotteet ovat kierrätysnahkaa ja käytän ainoastaan kierrätettyä kultaa. Valut tulee Kultataide Kari Laukka ja tarvittavat metallit tilaan luotettavalta K.A. Rasmussenilta.