Puoti

Tervetuloa verkkokauppaani. Täällä voit tehdä kestäviä ja harkittuja hankintoja, joista on iloa pitkään. Teen tuotteita sydämen ilosta, harkiten sekä ympäristöä kunnioittaen. Toivon että kunnioitat materiaaleja ja luontoa niinkuin minä. Mikäli koru tai laukku iän myötä kuluu, tai käy vahinko ja menee rikki, toivon ettet hylkää tuotetta vaan huollat ja korjaat. Minulta ja monelta oman paikkakuntasi alan ammattilaiselta saat tarvittavaa palvelua tätä varten. Mikäli on kysyttävää, vastaan ja autan mielelläni puhelimitse tai sähköpostilla. Siispä perehdy ja pohdi ennen kuin ostat, niin vältyt turhilta ostoilta ja ympäristökin kiittää.

Kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa ympäristöä kunnioittaen. Suosin paikallisia palveluja ja tavarantoimittajia mahdollisuuksien mukaan. Nahkatöissä käytetään kierrätysnahkaa, esimerkiksi Mikaeli- repun nahka on peräisin Vermiinalta, joka verhoili konserttitalo Mikaelin nahkasohvat uuteen uskoon. Valut tulevat Kultataide Kari Laukan valimosta, jonka pronssi on täysin kierrätettyä ja hopea on Rasmussenin toimittamaa hopeaa.

Kierrätyspakkauksista

Suosin pakkauksissa kierrätysmateriaaleja koska olen huolissani kuinka paljon me tuotetaan turhia pakkauksia ja kulutetaan luonnonvaroja yli tarpeiden. Vessapaperinrullan hylsystä saa oivan lahjapakkauksen, johon voi sujauttaa vaikka Otava– sormuksen. Pakkaukseen voi lisätä lahjan saajan nimen ja henkilökohtaisen viestin.

Uniikeille koruille teen omat pakkaukset ja näihin käytän esimerkiksi siskoni ompelutöistä kangaspakkojen pahvirullaa tai vanerin hukkapaloja ja kangastilkkuja.

Olet myös tervetullut työhuoneelleni Otavaan, soita ennen kuin tulet niin tiedän olla paikalla: 050 343 8373

Iloa kestäviin, kotimaisiin ostoksiin!

Katso video, kuinka syntyy pakkaus vessapaperinrullasta!

Yin yang -korvakorujen ensimmäinen pari syntyi vuonna 2013, tässä lyhyt video pääasiallisista työvaiheista valun jälkeen videona. Pajalla yleensä kuuntelen Yle klassista, se tuo lisävivahteen tekemiseen ja tunnelma näkyy myös lopputuloksessa!