Olen PULAssa

PULA on energiaa pursuava korumuotoilijoiden trio, jossa olen mukana. PULAssa kanssani ovat Fanni Ala-Uotila ja Susanna Fëuerbacher.

PULA syntyi 2012, jolloin pidimme yhteisen korunäyttelyn, jonka yhteisenä teemana oli punainen lanka. Minä tutkin töissäni omia juuria ja Otava- sormus oli isossa roolissa PULA 2012 – 2013 näyttelyissä. Meidän välille kehittynyt side vie meitä eteenpäin, meillä on palava halu toimia yhdessä. PULAssa koru kohtaa toiminnan = Jewelreaction. Tarkoituksenamme on tuottaa koruja ja toimintaa sinun iloksesi!

PULA on työtä pelkäämätön naistrio, jolla on palava halu toteuttaa omia ideoita raikkaasti ja ennakkoluulottomasti. Ryhmä pursuaa aitoa innostusta ja energiaa, joka mahdollistaa omien ideoitten toteuttamisen. PULA on kolme erilaista persoonaa, kolme erilaista ajatusta aiheesta, yksi yhteinen toteutus. – Risto Nylund

Neljä ydinarvoamme ovat: Pilke, Uskallus, Laatu ja Avoimuus. PULA toimii pilke silmäkulmassa, emme halua ottaa itseämme liian vakavasti ja ydin toiminnassamme on mukana ilo. Pidämme kiinni luovasta hulluudesta, jonka avulla parhaat ideat usein syntyvät. Uskallus on tapamme toimia, emme pelkää epäonnistumista tai uusia haasteita. Haluamme tuottaa laatua, johon voi luottaa, niin tekemisen kuin tuotteiden konkreettiseen laatuun. Aito kiinnostus omaan työhön tuottaa laadukasta tulosta, siksi menemme intohimo edellä. Tuotteen innovatiivisuus ja laatuajattelu, joka kuvastuu sitä valmistettaessa, toteutuu myös tuotteen myöhemmissä vaiheissa, kuten toiminnassa ja tuotteen esittelyssä. Avoimuus merkitsee meille selkeää kommunikointia. Haluamme, että sinä uskallat helposti lähestyä meitä. Myös avoin mieli uusille ideoille ja ympäröivää maailmaa kohtaan on kaikkien kolmen luonteelle ominaista ja meitä yhdistävä piirre.

PULA täyttää tänä vuonna 5 vuotta ja haluamme että sinä olet kanssamme juhlimassa! Voit kylvää oman PULA niityn, jolla ilahdutat ja samalla osoitat kiitosta ja kunnioitusta ympäristöä kohtaan. Maailma tarvitsee pölyttäjiä, ja kukat ovat heille elinehto, joten kylvämällä niittykukan siemeniä teet hyvää ympäristölle.

Ostamalla meiltä niittykukan siemeniä tuet myös juhlavuoden näyttelyämme – kiitos.

Yhden pussin hinta on 5 € ja valikoimissa on perinnekukkia PULAn väreissä; keltapäivänkakkara, silkkiunikko sekä ruiskaunokki. Kylväminen on helppoa; niittykukan siemenet heitetään sopivaan maaperään joko alkukeväästä tai syksyllä syys – lokakuussa! Siemenet olemme hankkineet Suomen Niittysiemen Oy:ltä ja heidän kaikkien kukkien siemenet tuotetaan Suomessa. Peltoviljely varmistaa siementen tasaisen laadun, eikä viljelyksillä käytetä kemiallisia torjunta-aineita.

Siemeniä voit ostaa Little Big Womanin verkkokaupasta, pajamyymälästä tai jos näät minua jossain niin nykäise hihasta, minulla on aina pieni puoti mukana! Kylvetään yhdessä hyvää!

Seuraa PULA5 näyttelyprojektin etenemistä nettisivuilla www.pula.fiFacebook– sivuillamme tai Instagrammissa @pulajewelreaction

PULA- tiimi: Kirsi Manninen, Susanna Feuerbacher ja Fanni Ala-Uotila. Hauskaa, tämä kankainen vitonen tuli myös lahjoituksena!