Pieni juhla!

Little Big Womanin ensimmäinen syntymäpäivä.

Haluan kiittää kaikkia matkassa mukana olleita: asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, kaikkia ketkä ovat seuranneet lyhyttä taivaltani. On onni saada ympärille näin paljon tukijoita.

Juhlan kunniaksi nostan esiin yhden seitsemästä arvostani, sattuma, joka pääsi taas yllättämään. En suunnitellut että saan viettää vuosipäivän mitä parhaassa seurassa: minulla oli mestari Chu King Hungin kuudes “tenttipäivä” ja PULA5- näyttelyn rakennus Susannan ja Fannin kanssa. Muuta juhlaa en tarvitse.

Paljon on ehtinyt tapahtua vaikka matka on vasta alussa. Kiitos sinulle ostoksia tehneelle, taiji- tunnin tilanneelle ja minua eteenpäin suositelleelle.

Ensimmäisen vuoden erityiskiitos ja kunniamaininta menee yhteistyökumppanille, taitavalle graafikolle Pasi Tiisanojalle. Kunniamerkin julkaisen myöhemmin myös teille.

Onnellista yitä kaikille,

Little Big Woman Kirsi Manninen

Katkelma Tommy Tabermannin runosta Ääniä sieluni ovenraosta, kokoelmasta Anna minä kumoan vielä tämän maljan vuodelta 1977, jota parhaillaan luen.
PULA5 näyttelyn Dew- riipus. Ihmisten lahjoittamat kierrätysmateriaalit: kanerva, lasipurkki ja alumiinikakkuvuoka. Mekanismiin käytetty: ylijäämävaneria ja hopea 925