Otava-sormuksen 10-vuotis juhlanäyttely

Myyntinäyttely on avoinna

2.11.2021-6.1.2022

Hanna K Design & Jewellery
Haapaniemenkatu 12, Kuopio

Olen itse paikalla:

Avajaisissa 1.11. klo 18-20

Lauantaina 11.12. klo 10-14

Tervetuloa!

Otava-sormuksen juhlavuosi huipentuu myyntinäyttelyyn Kuopiossa Hanna K Design & Jewelleryn tiloissa osoitteessa Haapaniemenkatu 12.

Näyttely on nähtävillä ikkunasta käsin kaikkina vuorokaudenaikoina. Näyttelyssä on ensimmäistä kertaa esillä Kolehti yksinäisille -teos.

Ostoksia voi tehdä Hannan tai minun ollessa paikalla. Hanna työskentelee pääasiassa pajallaan arkisin klo 9-16, mutta jos haluat varmistaa että pääset sisään, sinun on hyvä soittaa ja sopia aika hänen kanssaan, Hannan yhteystiedot on alla.

Hanna K Design & Jewellery Oy on Kuopiossa vuonna 2006 perustettu korualan yritys. Hanna tarjoaa monia kultasepänpalveluita, muun muassa kulta- ja hopeakorujen korjaus- ja muutostöitä. Hanna tekee myös uniikkien korujen suunnittelua ja valmistusta tilaustyönä, perinteisillä käsityömenetelmillä toteutettuna.

Hanna valmistaa koruja hopeasta, palladiumista, platinasta sekä kullasta, jossa vaihtoehtoina ovat muun muassa punakulta, keltakulta ja valkokulta. Hän käyttää koruissa myös useita erilaisia jalokiviä, muun muassa safiireja kaikessa värikirjossaan, rubiineja ja timantteja, erikoisuutena myös suomalaisia raakatimantteja.

Lisää Hannasta ja hänen työstään voit lukea hänen verkkosivuiltaan tai vierailemalla hänen luonaan:

Hanna K Design & Jewellery Oy
Haapaniemenkatu 12
70100 Kuopio

puh. 040 735 0676

www.hannakorhonen.fi