Kiinalainen uusivuosi

Nyt loppuu se apinointi, on aika olla kukko tunkiolla!

Mr. Silkypants Anttolan Kokkosenlahdesta toivottaa hyvää uuttavuotta ja pitää kanat ojennuksessa!

Apinan vuosi on ollut antoisa ja vauhdikas. Taidetoimikunnan myöntämän neljän kuukauden työskentelyapurahan myötä sain omaa Universumi- korumallistoa ja sen ympäristöä eteenpäin sekä rohkeutta omaan tekemiseen. Kevään yrittäjäpolkuvalmennus kannatti. Elokuussa perustin toiminimen ja nyt on kulunut puoli vuotta yrittäjänä, oikeasti sanalle yrittäjä on lanseerattava uusi, parempi vaihtoehto ja tästä aiheesta kirjoitan myöhemmin.

Kuluneen vuoden teema oli itsensä löytäminen, päämäärättömällä sinkoilulla paikasta toiseen apinan raivolla. Onneksi tämä vaihe on nyt ohi.

Lyhyt etappi on ollut antoisa. Puolivuotinen on vaatinut paljon energiaa, aikataulutusta, itsensä johtamisen oppimista, hyväksyntää etten voi osata kaikkea enkä edes yrittää ottaa kaikkea haltuun. Tärkeintä on ollut huomata, että nautin kun saan toteuttaa itseä taiji- opettajana ja korumuotoilijana, tehdä sitä missä olen hyvä, vaikkei se aina ole helppoa. Olen saanut paljon apua. Kiitän tuesta ja kannustuksesta ystävät, kollegat, yhteistyökumppanit ja valmentajat. Neuvokaa, valmentakaa ja sparratkaa jatkossakin. Kuluneen vuoden teema oli itsensä löytäminen, päämäärättömällä sinkoilulla paikasta toiseen apinan raivolla. Onneksi tämä vaihe on nyt ohi.

Kukko tuo tullessaan ryhtiä, johdonmukaisuutta ja päämäärätietoisuutta, tervetuloa selkeyttämään toimintaa!

Huomenna 28.1.2017 apinan vuosi vaihtuu kukon vuodeksi, elementtinä jatkaa tuli. Nämä kaksi, kukko ja tuli, kiehtovat ja ovat lähellä sydäntäni. Rakkaudesta kukkoihin ja tuleen aion lanseerata oman vuosikorumalliston, jossa otan myös miehet huomioon. Vuosi tuo tullessaan myös ensimmäisen oman korutaidenäyttelyn, jota varten tila on alustavasti varattu ja työsuunnitelma valmis. Pitäkää peukkuja että saan rahoituksen tälle työlle, jotta pääsette nauttimaan korujen korkeakulttuuria. Kukko tuo tullessaan ryhtiä, johdonmukaisuutta ja päämäärätietoisuutta, tervetuloa selkeyttämään toimintaa!

Kiitos Mr. Silkypants että suostuit kansikuvamieheksi, toivottavasti kanat pysyvät kontrollissasi julkisuudesta huolimatta!

Hyvää kiinalaista uutta vuotta kaikille!

Toivottaa Little Big Woman, Kirsi Manninen