10 pistettä ja papukaijamerkki

Papukaijamerkin historia

Äitini tapasi antaa minulle usein kymmenen pistettä ja papukaijamerkin, esimerkiksi kun tiskasin. Siitä tuli hyvä mieli, vaikka se on aineeton kuvainnollinen palkkio. Vuosina 1961–1968 tuli lasten televisio-ohjelma Sirkus Papukaija, josta on peräisin tämä ilmaus ”10 pistettä ja papukaijamerkki”, jolla kehuttiin hyvää suoritusta.

Tämän tuotteen suunnittelussa mukana oli siskon tyttöni Vilma Roivas. Vilma tutki eri papukaijoja ja löysi upean Arokakadun, vanhalta nimeltään Inkakadun, jonka pohjalta suunnittelimme merkin. Arokakadu on vaaleanpunainen, joka on lempivärini, rakkauden ja romantiikan väri. Arokakadu symboloi myös tasa-arvoa, sillä tämän lajin koiras ja naaras ovat lähes identtiset väritykseltään!

Rakkauden papukaija ja kymmenen pistettä ilahduttaa sinua ja on hyvä vaihtoehto onnittelukortiksi esimerkiksi valmistuvalle. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki on myös oivallinen lahja ystävälle, jolla on jo kaikkea. Tuotteen valmistaa Koriste Tikki, ihan tässä lähellä.

Puotiin pääset tästä

Hauska piristys vaikka ulkoilutakkiin. Arokakadu symboloi rakkautta ja tasa-arvoa: koiras ja naaras ovat lähes identtiset väritykseltään!

Tämän joukon kanssa on hauska pelata ja touhuta! Otava on mainio paikka kasvaa ja kehittyä, niin lapsen kuin yrittäjän.

Kenelle sinä haluaisit antaa kymmenen pistettä ja papukaijamerkin? Minä olen palkinnut kirjanpitäjäni, ohjaajia ja muita yhteistyökumppaneita.